x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Brazilienii, mai grasi decat mine!

Brazilienii, mai grasi decat mine!

de Marcel Raducanu    |    15 Iun 2006   •   00:00

DRIBLINGURI
Desi sunt un suporter declarat al Braziliei, m-am enervat cum nu am mai facut-o de multa vreme. Cand i-am vazut pe Ronaldo si pe Adriano ca sunt mai grasi decat mine, nu imi mai venea sa ma mai uit la meci.
DRIBLINGURI
Desi sunt un suporter declarat al Braziliei, m-am enervat cum nu am mai facut-o de multa vreme. Cand i-am vazut pe Ronaldo si pe Adriano ca sunt mai grasi decat mine, nu imi mai venea sa ma mai uit la meci. Sunt dezamagit de alegerea acestui antrenor. Desi este un cuvant greu, cred ca Ronaldo a fost drogat, altfel nu imi explic cum de a reusit sa atinga doar de trei ori mingea in repriza secunda. La schimbare parea lesinat, iar aici nu poate spune ca a avut caldura vreo influenta. Imi pare rau ca o declar, dar, pe langa cei doi, Brazilia a mai avut o mana moarta: Ronaldinho. In afara de floricele si de cateva pase nu i-a iesit nimic. Cum toata lumea se astepta la foarte mult de la brazilieni, se poate spune despre actualii campioni mondiali ca au venit la serviciu, dar nu au lucrat. Sunt obiectiv: Croatia merita un meci egal. Mi-a placut stilul lor de luptatori, nu s-au temut deloc, iar Robert Kovac si Prso au iesit in evidenta. Insa brazilienii au avut mare noroc cu Dida, Lucio si Juan. Nu vreau sa supar pe nimeni sau sa cresc in ochii nemtilor, insa, din ceea ce am vazut pana acum, Germania nu are de cine sa se teama la aceasta Cupa Mondiala. Este adevarat, abia a trecut faza primelor meciuri, dar este doar o constatare de moment.

O alta dezamagire a fost Franta, care nici acum nu a reusit sa invinga Elvetia. Aici poate interveni respectul reciproc, dar asta nu scuza evolutia lamentabila a francezilor. Am impresia, si nu o spun numai eu, ca au imbatranit.

Surprinzator, cel mai frumos meci al zilei a fost Coreea de Sud - Togo. Au castigat asiaticii, dar foarte bine o puteau face si adversarii lor.

In final as vrea sa remarc totusi o seceta de goluri. Desi nu imi doresc, fiind un adept al spectacolului si, implicit, al golurilor, este posibil ca la actuala editie a Cupei Mondiale sa se inscrie putin si sa invinga echipele mai pragmatice.
  • Dortmund, 14 iunie
  • ×
    Subiecte în articol: mondial 2006