x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Campionii au revenit acasă. Nemţii, aşteptaţi de zeci de mii de fani la Poarta Brandenburg (VIDEO)

Campionii au revenit acasă. Nemţii, aşteptaţi de zeci de mii de fani la Poarta Brandenburg (VIDEO)

15 Iul 2014   •   12:27
Campionii au revenit acasă. Nemţii, aşteptaţi de zeci de mii de fani la Poarta Brandenburg (VIDEO)

Trofeul Cupei Mondiale a ajuns în Germania, purtat de noii campioni ai lumii, întorşi marţi în ţară, după succesul total înregistrat în Brazilia.

Nemţii exultă, după câştigarea celui de-al patrulea titlu mondial din istorie. Zeci de mii de persoane s-au adunat încă de la primele ore ale dimineţii la Berlin pentru a întâmpina echipa naţională de fotbal la revenirea din Brazilia, după ce a câştigat al patrulea titlu de campioană mondială, învingând Argentina în finala CM 2014 (1-0 după prelungiri.

Aeronava care i-a transportat pe cvadruplii campioni mondiali a decolat cu întârziere de la Rio şi a ajuns în capitala Germaniei în jurul orei locale 10.25. Căpitanul Philipp Lahm a fost primul care a coborât din avion, purtând în braţe trofeul cucerit duminică seară.

Pe o terasă a aeroportului cu vedere la piste, mai multe sute de fani s-au adunat pentru a-şi vedea "eroii", care au adus Germaniei primul titlu mondial la fotbal după reunificarea ţării în 1990. Purtând tricouri, drapele sau pălării în culorile naţionale, ei aşteptau în linişte să-i vadă pe elevii lui Joachim Low. Alte câteva zeci de mii aşteptau la Poarta Brandenburg, în centrul capitalei, locul către care au plecat nemţii imediat după aterizare, la bordul unui camion deschis.

×