x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Când marchează el, MOARE o CELEBRITATE! Lista morbidă a lui Ramsey

Când marchează el, MOARE o CELEBRITATE! Lista morbidă a lui Ramsey

26 Aug 2014   •   16:09
Când marchează el, MOARE o CELEBRITATE! Lista morbidă a lui Ramsey

 Jucătorul galez de fotbal Aaron Ramsey (Arsenal Londra) a marcat un gol la sfârşitul săptămânii trecute, iar duminică a murit reputatul actor şi regizor Richard Attenborough, relatează marţi ziarul La Vanguardia, constatând că aşa-numitul 'blestem al lui Ramsey' a revenit asftel din nou în actualitate. 

Se spune că, la cel mult 72 de ore după un gol marcat de Ramsey, un personaj celebru trece în lumea umbrelor. Golurile lui Ramsey nu sunt foarte frecvente, el fiind mijlocaş. Coincidenţa a făcut însă ca el să marcheze cu numai câteva ore înainte de moartea a câtorva persoane foarte cunoscute precum Osama Ben Laden, Moammar Gaddafi, Whitney Houston, pianistul Bebo Valdes, fostul dictator argentinian Jorge Rafael Videla, fostul campion la categoria grea Ken Norton sau, mai recent, regretatul actor Robin Williams. La această listă se adaugă acum Attenborough, care a murit la 90 de ani. 

Aşa-numitul blestem a lui Aaron Ramsey nu este totuşi o regulă. Jucătorul a înscris de peste 50 de ori şi nu toate golurile sale au fost urmate de un deces răsunător, reaminteşte La Vanguardia. (Agerpres)






×
Subiecte în articol: Aaron Ramsey Richard Attenborough