x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, a fost condus pe ultimul drum

Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, a fost condus pe ultimul drum

08 Mar 2018   •   15:38
Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, a fost condus pe ultimul drum

Davide Astori (31 de ani) a fost condus astăzi pe ultimul drum în Italia, la Florenţa, după ce s-a stins din viaţă sâmbătă, din cauza unui stop cardio-circulator. Gazzetta dello Sport a publicat imagini de la ceremonia de înmormântare a fostului căpitan de la Fiorentina, ilustrând mii de oameni care au ţinut să fie alături de familia şi prietenii lui Astori pe ultimul drum al fotbalistului.
 

Trupul neînsufleţit al fotbalistului a fost depus într-o capela improvizată la centrul de antrenament al selecţionatei Italiei de la Coverciano, în apropiere de Florenţa, unde fotbaliştii grupării "viola" au vegheat la căpătâiul acestuia. Înaintea funerarilor, legendă Fiorentinei, Gabriel Batistuta a ţinut să-i transmită un ultim mesaj fostului fotbalist.

Davide Astori a fost găsit mort în camera sa de hotel din Udine, în dimineaţa meciului cu Udinese, în care trebuia să-şi conducă echipa de pe teren din postura de căpitan. Fundaşul central care a cochetat şi cu "Squadra Azzurra" a lăsat în urmă o fetiţă şi o soţie.Sursa: Prosport 

 

×
Subiecte în articol: Davide Astori inmormăntare