x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Carlo Ancelotti, dat afară de la Bayern Munchen

Carlo Ancelotti, dat afară de la Bayern Munchen

28 Sep 2017   •   16:55
Carlo Ancelotti, dat afară de la Bayern Munchen

Christian Falk, cel care a anunţat iniţial informaţia potrivit căreia anrenorul Carlo Ancelotti urmează să fie demis, a anunţat despărţirea italianului de Bayern. Interimar va fi Willy Sagnol, secundul lui "Carletto", scrie digisport.ro.

Este cea mai rapidă demitere din istoria lui Bayern. În istoria bavarezilor, niciun alt antrenor nu a fost schimbat atât de devreme în sezon. De altfel, doar Jupp Heynckes, în octombrie 1991, a fost concediat de pe banca bavarezilor înainte de luna decembrie. 

Preşedintele comitetului director, Karl-Heinz Rummenigge, şi directorul sportiv Hasan Salihamidzic nu au dorit să răspundă chestiunilor legate de viitorul tehnicianului italian, joi dimineaţa, la plecarea din Paris, a mai precizat Sport Bild, citat de Agerpres.

"Este o înfrângere foarte dureroasă, o înfrângere pe care trebuie să o analizăm şi în urma căreia va trebui să tragem concluziile, pentru că ce am văzut, nu este Bayern Munchen", declarase Rummenigge după meci.

Paris Saint-Germain a câştigat la scor de forfait, 3-0, derby-ul zilei de miercuri în grupele Ligii Campionilor la fotbal, cu Bayern Munchen, pe ''Parc des Princes''.

Parizienii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Dani Alves, celelalte goluri fiind marcate de uruguayanul Edinson Cavani (31) şi de un alt brazilian, Neymar (63).

După şase etape, Bayern este a treia în Bundesliga, cu 13 puncte, devansată de Borussia Dortmund, 16 puncte, şi Hoffenheim, 14 puncte.

×