x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chipciu a explicat de ce a jucat foarte puţin în ultima perioadă pentru Anderlecht Bruxelles

Chipciu a explicat de ce a jucat foarte puţin în ultima perioadă pentru Anderlecht Bruxelles

04 Dec 2017   •   10:04
Chipciu a explicat de ce a jucat foarte puţin în ultima perioadă pentru Anderlecht Bruxelles

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a jucat foarte puţin în ultima perioadă pentru Anderlecht Bruxelles, iar acum a trimis un mesaj clubului belgian.

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook în română şi engleză, internaţionalul român le-a mulţumit oficialilor grupării belgiene pentru înţelegerea şi susţinerea oferite în această perioadă grea a sa şi a dezvăluit motivele absenţei.

”Mulţumesc clubului Anderlecht pentru înţelegerea şi susţinerea oferite recent. M-am antrenat de două ori cu echipa în ultimele două săptămâni, iar singurul motiv pentru care nu m-am pregătit mai mult au fost problemele personale - starea de sănătate a tatălui meu şi dorinţa mea de a-i fi alături”, a spus Chipciu.

Chipciu a devenit tată pentru a treia oară

Mijlocaşul român a anunţat că a devenit tată pentru a treia oară: ”Întoarcerea mea la antrenamente a avut loc acum câteva zile, însă am fost învoit din nou şi am venit în ţară, pentru că soţia mea a născut al treilea copil. Începând de astăzi, revin în program normal cu echipa”.

Alexandru a fost învoit de antrenorul formaţiei Anderlecht Bruxelles, Hein Vanhaezebrouck, pentru a reveni în România, deoarece tatăl său este grav bolnav. Tatăl jucătorului suferă de cancer de mai bine de un an, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă.

Sursa Fanatik

×
Subiecte în articol: alexandru chipciu