x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chiricheş, dorit la AC Milan. Becali cere 10 milioane de euro, nu vrea să audă de împrumut

Chiricheş, dorit la AC Milan. Becali cere 10 milioane de euro, nu vrea să audă de împrumut

14 Dec 2012   •   18:26
Chiricheş, dorit la AC Milan. Becali cere 10 milioane de euro, nu vrea să audă de împrumut
Sursa foto: Gheorghe Fluster/Intact Images

AC Milan şi-l doreşte pe stelistul Vlad Chiricheş, a anunţat Corriere dello Sport, scriind că varianta agreată de italieni ar fi un împrumut până în vară, iar apoi transferul pentru 7 milioane de euro.

"Poveşti! Nu există în acest moment ofertă concretă pentru Chiricheş", a comentat imrpesarul jucătorului, Victor Becali, la GSP TV. Patronul Stelei, însă, Gigi Becali spune că oferta ar fi reală, însă nu îi place.

"Eu vă spun ce ştiu. Mi-a spus Victor că oamenii ar da 7 milioane de euro pentru Chiricheş. Eu i-am răspuns că îl dau doar cu 10 milioane. De împrumut nu se pune problema, hai domne, ce suntem, măscărici? Steaua nu e trambulină pentru jucători. Nu poţi pleca după 6 luni. Avem nevoie de performanţă. Sunt încă vreo 4 echipe interesate de el, dar nu de nivelul Milanului. Eu îl dau doar pe 10 milioane sau să discutăm despre nişte bonusuri, dacă joacă în semifinale, dacă joacă în nu ştiu câte meciuri", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Patronul Stelei a adăugat că în vară ar putea obţine mai mulţi bani pentru jucător.

"Chiricheş joacă din ce în ce mai bine. Dacă o va face în continuare la fel, vom lua campionatul, va juca la naţională, poate mergem departe şi în Europa League şi îl dau în vară pe 15 milioane", a mai spus Becali. 

×