x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Claude Puel crede că va rămâne antrenorul echipei Leicester City și în sezonul viitor

Claude Puel crede că va rămâne antrenorul echipei Leicester City și în sezonul viitor

12 Mai 2018   •   18:00
Claude Puel crede că va rămâne antrenorul echipei Leicester City și în sezonul viitor

Antrenorul echipei engleze de fotbal Leicester City, Claude Puel, crede că va rămâne pe banca tehnică a formaţiei şi în sezonul viitor. 

''Vom vedea dacă acest lucru este posibil sau nu, dar am un sentiment bun pentru că ar fi cel mai bun lucru pentru club. Nu am venit doar pentru câteva jocuri şi să salvez clubul de la retrogradare. Vreau mai departe să duc acest proiect, vreau să lucrez pentru a dezvolta jocul şi echipa. Vom termina pe locul 9, poate chiar 8 actualul sezon şi trebuie să avem în vedere faptul că echipa nu a terminat decât de două ori în top 10 în ultimii 18 ani", a spus tehnicianul în vârstă de 56 de ani, după ce în presa britanică au apărut informaţii că va pleca de la ''timona'' lui Leicester City, campioana Angliei în 2016. 

Francezul Claude Puel a fost numit în funcţia de antrenor al ''vulpilor'' în octombrie 2017, înlocuindu-l pe Craig Shakespeare. Puel a semnat un contract valabil până în 2020. 

În prezent, formaţia este pe locul 9 (din 20) în Premier League, cu 47 de puncte, la două puncte de Everton, şi ar putea face rocada cu aceasta în cazul unei victorii, duminică, în ultima etapă, cu Tottenham, coroborată cu înfrângerea ''caramelelor'' în faţa lui West Ham. AGERPRES

×
Subiecte în articol: claude puel antrenor leicester city