x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM 2014. Golul doi al chilienilor a generat un sfert de MILION de mesaje pe Twitter într-un singur minut!

CM 2014. Golul doi al chilienilor a generat un sfert de MILION de mesaje pe Twitter într-un singur minut!

19 Iun 2014   •   12:02
CM 2014. Golul doi al chilienilor a generat un sfert de MILION de mesaje pe Twitter într-un singur minut!

Eliminarea Spaniei în primul tur al Cupei Mondiale de fotbal 2014 a fost intens comentată pe reţeaua Twitter, unde s-au înregistrat 246.000 de mesaje în decurs de un minut, la cel de-al doilea gol al chilienilor, un nou record de la debutul competiţiei.

Meciul dintre Chile şi Spania (2-0) a generat, el singur, peste 8,2 milioane de tweet-uri în timpul difuzării sale, conform datelor comunicate de Twitter.

Partida de pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro a fost, totodată, una dintre cele mai comentate din cadrul competiţiei pe reţeaua de socializare, după meciul de deschidere Brazilia-Germania (12,2 milioane de tweet-uri) şi jocul Germania-Portugalia (8,9 milioane).

Dacă primul gol chilian, marcat de Eduardo Vargas (min.20), a generat peste 186.000 de tweet-uri într-un minut, cel înscris de Charles Aranguiz în finalul primei reprize a suscitat un număr record de aproximativ 246.000 de comentarii.

Până în prezent, golul marcat de Lionel Messi în meciul Argentina - Bosnia deţinea recordul de tweet-uri, 236.000 într-un minut.

Celelalte meciuri ale serii de miercuri, Camerun-Croaţia (0-4) şi Australia-Olanda (2-4) au generat 1,1 milioane, respectiv 3,2 milioane de tweet-uri în timpul difuzării.

×
Subiecte în articol: CM brazilia twitter mesaje Spania chile