x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo: "A fost un an de vis"

Cristiano Ronaldo: "A fost un an de vis"

18 Dec 2016   •   17:20
Cristiano Ronaldo: "A fost un an de vis"
Sursa foto: flickr.com

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a declarat că are un an de vis, după ce a marcat o triplă şi a ajutat Real Madrid să câştige după prelungiri finala Cupei Mondiale a cluburilor cu Kashima Antlers (4-2). 

''Impresionant, a fost un an de vis. Nu credeam că îl voi încheia aşa, să câştigăm finala şi să înscriu 3 goluri pentru Real Madrid. Sunt foarte mulţumit. Se aşteaptă mereu mult de la Cristiano şi eu mereu dau ce am mai bun, dar când nu reuşesc, înseamnă că nu pot. A fost o săptămână plină de bucurii după ce am câştigat Balonul de Aur şi acum Cupa Mondială a cluburilor. Un final de an perfect şi le mulţumesc colegilor pentru că fără ei nu puteam câştiga aceste premii'', a declarat portughezul. 

Cristiano Ronaldo s-a arătat surprins de replica puternică dată de jucătorii niponi: ''Am suferit mult în acest meci. Nu ne aşteptam ca ei să joace atât de bine, dar şi noi am jucat bine. Am suferit, dar aşa e în finale, trebuie să suferi. E un trofeu pe care îl doream mult. Voiam să terminăm anul în cea mai bună manieră şi suntem mulţumiţi''. 

×
Subiecte în articol: cristiano ronalo