x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid

14 Noi 2017   •   11:10
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid în sezonul viitor, iar conducerea clubului spaniol de fotbal cunoaşte deja intenţia atacantului portughez, informează presa iberică. 

Conform cotidianului sportiv AS, care citează postul de televiziune Mega TV, starul lusitan doreşte să plece de la Real pe 30 iunie, comunicându-i acest lucru preşedintelui clubului madrilen, Florentino Perez. 

Internaţionalul portughez i-a cerut lui Perez să-i faciliteze plecarea, însă conducătorul lui Real nu are nicio intenţie să renunţe la vedeta sa. 

Sursa citată adaugă că Ronaldo a primit recent o ofertă de prelungire a contractului cu Real Madrid, însă a refuzat-o considerând că nu este suficient de apreciat de către club şi fani. 

Cristiano Ronaldo consideră o lipsă de respect faptul că Real Madrid a încercat să-l transfere pe francezul Kylian Mbappe, precum şi alţi jucători de talie mondială. 

În urmă cu câteva zile, după meciul cu Tottenham Hotspur din Liga Campionilor, portughezul a confirmat că nu doreşte prelungirea contractului cu Real Madrid. "Sunt mulţumit, nu doresc să-mi prelungesc contractul", a spus Ronaldo, chestionat pe această temă de ziarişti. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo real madrid