x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international De ce Marius Lăcătuş nu e sigur că CSA Steaua poate să promoveze din Liga a patra

De ce Marius Lăcătuş nu e sigur că CSA Steaua poate să promoveze din Liga a patra

16 Noi 2017   •   09:03
De ce Marius Lăcătuş nu e sigur că CSA Steaua poate să promoveze din Liga a patra
Sursa foto: Facebook CSA Steaua

CSA Steaua nu e sigură de promovarea în Liga a treia, deşi are un parcurs excelent în campionat. Cu toate că a făcut scor cu majoritatea adversarelor, şi a scos un egal în faţa a 10.000 de oameni pe terenul marii rivale la promovare, Academia Rapid, Marius Lăcătuş nu are chiar un discurs care să debordeze de optimism. 

”Sper să reuşim să formăm o echipă de viitor, iar fotbaliştii de acum să crească împreună cu echipa. Jucătorii îşi doresc să aibă evoluţii bune ca să intre în atenţia echipelor mari. Nu am de unde să ştiu dacă promovăm, noi ne dorim. În fotbal nu ai de unde să vezi ce te aşteaptă, se poate întâmpla orice, mai ales la sistemul din liga a 4-a. Într-un singur meci poţi să pierzi tot ce-ai construit într-un an", a spus Marius Lăcătuş pentru telekomsport. 

Doar o singură echipă va face pasul spre Liga a treia din seria de Bucureşti, iar aceasta nu urmează să se califice direct după ce va termina pe primul loc. Campioana seriei din Liga a patra va da piept, într-un baraj de promovare, cu o altă câştigătoare de serie din aceeaşi divizie, însă din alt judeţ. 

Sursa Fanatik

×
Subiecte în articol: csa steaua marius lacatus