x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international EURO 2016. Bilete online pentru meciul România-Grecia, din preliminarii

EURO 2016. Bilete online pentru meciul România-Grecia, din preliminarii

19 Aug 2015   •   17:00
EURO 2016. Bilete online pentru meciul România-Grecia, din preliminarii
Sursa foto: frf.ro

Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare online, începând de luni, biletele pentru partida România - Grecia, din preliminariile EURO 2016, programată pe 7 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tichetele pot fi achiziţionate de pe site-urile www.biletefrf.ro şi www.bilete.ro, fiecare persoană putând achiziţiona maximum 4 bilete, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal, frf.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP : *800 / 600 RON
Tribuna Vest, inel 2 : *160 / 140 RON
Tribuna Vest, inel 3 : *80 / 60 RON
Tribuna Est, inel 1 : *160 / 100 RON
Tribuna Est, inel 2 : *160 / 100 RON
Tribuna Est, inel 3 : *80 / 60 RON
Peluze : 40 RON
* Prețul diferă în funcție de poziționare, centrală sau periferică

La meciul România - Grecia, pentru prima dată, Federația Română de Fotbal împreună cu partenerii evenimentului ți-au pregătit o surpriză: pe 7 septembrie, înaintea fluierului de start, te invită în Arena Fanilor, un loc special amenajat, lângă tribunele stadionului, în care vei avea parte de experiențe memorabile.

Arena Fanilor va fi un spațiu dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Accesul în acest spaţiu se va face începând cu ora 17:00, numai pe baza biletului de intrare la meciul România - Grecia.

Noi facilități pentru fanii naționalei

La fel ca la precedentele meciuri organizate de Federația Română de Fotbal, suporterii beneficiază de mai multe facilități:
- nu se plătește comision de procesare
- posibilitatea de a printa biletul acasă, fără a implica alte costuri de transport
- posibilitatea de a achiziționa bilete, beneficiind și de o reducere, în Family Zone, perimetru special amenajat în care accesul este permis doar alături de cel puțin un copil cu vârsta de până la 14 ani (toți copiii, indiferent de vârstă, au acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil!)

În plus, de acum, te poți autentifica pe site-ul www.biletefrf.ro și prin intermediul contului tău de Facebook, iar în momentul selectării locurilor preferate, ai varianta de a accesa o vedere panoramică 360 de grade din fiecare zonă a stadionului.

Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxe de curierat în valoare de: 6 RON în București și 9 RON în țară. Pentru livrările cu plata ramburs se adaugă și costul de retur în valoare de 3,72 RON.

Comenzile cu livrare prin curier se opresc pe 3 septembrie, la ora 14:00, iar comenzile pentru tichetele ce pot fi printate acasă trebuie finalizate înainte de 6 septembrie, ora 18:00.

Intră pe www.biletefrf.ro și www.bilete.ro pentru a achiziționa bilete la meciul România – Grecia!

×