x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Daniele de Rossi s-a deghizat în bătrân pentru a urmări din tribune meciul AS Roma - Lazio

Fotbal: Daniele de Rossi s-a deghizat în bătrân pentru a urmări din tribune meciul AS Roma - Lazio

29 Ian 2020   •   22:10
Fotbal: Daniele de Rossi s-a deghizat în bătrân pentru a urmări din tribune meciul AS Roma - Lazio

Fostul fotbalist Daniele de Rossi, una din legendele clubului AS Roma, s-a deghizat în bătrân pentru a urmări din tribune meciul de duminică dintre echipa la care a jucat aproape toată cariera şi marea rivală Lazio, scrie presa italiană.

Soţia lui De Rossi a publicat un video în care se vede cum fostul mijlocaş se deghizează pentru a nu fi recunoscut de publicul de pe Stadionul Olimpico. Cu părul lung şi cărunt, la fel ca barba, cu un neg pe nas, cu ochelari şi cu un fes cu emblema clubului AS Roma, aşa a apărut în tribune campionul mondial din 2006 cu Squadra Azzurra.

Această metamorfoză l-a făcut "fericit ca pe un copil" pe De Rossi, a spus soţia sa.

De Rossi, care are 36 de ani, a anunţat la începutul acestei luni că agaţă ghetele în cui, "din motive familiale", după doar şase luni petrecute la clubul argentinian Boca Juniors. El a jucat anterior timp de 18 ani la AS Roma, de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut. Mijlocaşul a îmbrăcat de 117 ori tricoul selecţionatei Italiei.

Meciul de duminică AS Roma - Lazio s-a încheiat 1-1.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: as roma