x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FRF: Sistemul e-ticket funcţionează normal acum şi s-a prelungit termenul pentru membrii arenei virtuale!

FRF: Sistemul e-ticket funcţionează normal acum şi s-a prelungit termenul pentru membrii arenei virtuale!

07 Oct 2015   •   10:52
FRF: Sistemul e-ticket funcţionează normal acum şi s-a prelungit termenul pentru membrii arenei virtuale!
Sursa foto: romaniansoccer.ro

După ce a fost inaccesibilă o perioadă, din cauza numărului uriaş de solicitări ale suporterilor, achiziţionarea online de bilete pentru partida România - Finlanda este din nou la dispoziţia fanilor, în varianta e-ticket, print-at-home, anunţă FRF pe site-ul său oficial.

Acest sistem va funcţiona în paralel cu vânzarea de bilete la casele deschise în jurul Arenei Naţionale şi în cele peste 500 de magazine din reţelele Inmedio şi Germanos. În plus, casa de bilete din Bd. Basarabia, la intrarea în Arena Naţională, va fi deschisă nonstop, până la ora meciului de joi, 21,45.

Pentru posesorii de bilete virtuale la meciul România - Finlanda, termenul de preschimbare gratuită a acestora în tichete de acces reale s-a prelungit până joi, la ora 11,00. Toţi deţinătorii au fost înştiinţaţi şi urmează să primească pe mail, în cel mai scurt timp, paşii următori.

Această prelungire vine din dorinţa de a facilita preschimbarea în condiţii optime, treptat, pentru cei aproape 10.000 de fani, o suprasolicitare a suportului informatic putând duce la îngreunarea acestui proces, precizează comunicatul.

Sursa: Agerpres

×