x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gigi Becali: „Budescu a marcat, dar Man a castigat meciul asta”

Gigi Becali: „Budescu a marcat, dar Man a castigat meciul asta”

28 Sep 2017   •   22:36
Gigi Becali: „Budescu a marcat, dar Man a castigat meciul asta”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

FCSB a învins-o cu 2-1 pe FC Lugano în etapa a 2-a din faza grupelor Europa League. Vicecampioana României a ajuns la şase puncte şi ocupă prima poziţie în clasamentul grupei G. 

La finalul meciului de la Lucerna, Gigi Becali s-a declarat mulţumit de rezultatul partidei, dar crede că echipa sa a fost obosită, acesta fiind şi motivul pentru care elveţienii au condus la pauză. Patronul FCSB a precizat că a avut emoţii doar pe finalul meciului, însă a susţinut că i-a remarcat pe aproape toţi jucătorii care au fost pe teren.

„Nu trebuie sa ne mandrim ca am castigat azi. Trebuie sa ne bucuram dar sa nu ne mandrim. Pun totul pe seama oboselii nu stiu ce s-a intamplat in prima repriza. Benzar nu a mai fost el, Morais era aerian, fundasii centrali si ei obositi. Popescu a fost obosit dupa meciul cu Dinamo.

Gnohere a venit si mi-a zis ca vreau sa vedem ce facem. I-am zis ca stai la treaba ta ca nu te compari cu Alibec. Na, l-am bagat titular, sarea mingea din el la adversar. 

Cel mai mult mi-a placut Man, ambele fazele de gol au fost facute de el. Bineinteles, Budescu a marcat, dar Man a castigat meciul asta.

Pe mine nu ma intereseaza portarul, daca nu apara il dadeam afara si puneam altul. Ce, nu de aia e portar, sa apere? O sa vedeti, Vlad asta e noul Donnarumma.

Daca vine cineva acum si imi da 10 milioane pe Man, in iarna, nu il dau. Stau sa vad ce se intampla cu el, acum e nebunie in fotbal nu se mai tine cont de bani. Sa fiti sigur ca daca Man e de 50 de milioane, eu nu accept 42, accept 48 sau 49 de milioane.

Man asta e, la 19 ani joaca la nivelul asta. Si Coman la fel, o sa vedeti.

Acum vreau sa il iau pe Cicaldau ala de la Viitorul. Ii atrag atentia acum, ai grija cum joci tata daca vrei aici.

Nici la Morutan nu am renuntat dar il mai lasam acolo sa creasca, vreau sa dau mai multi bani numai sa creasca.

Planici asta creste pe zi ce creste, sunt foarte multumit. Il tin pe ala, pe Jorge, nici nu l-am vazut, asta e deja cuplul de fundasi centrali de la Steaua.", a spus Gigi Becali la PRO X.

×
Subiecte în articol: gigi becali fcsb Lugano - FCSB