x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi l-a taxat pe Becali, după victoria cu APOEL: "Şi de această dată am bătut Steaua! Ei sau patronul lor să înţeleagă asta!"

Hagi l-a taxat pe Becali, după victoria cu APOEL: "Şi de această dată am bătut Steaua! Ei sau patronul lor să înţeleagă asta!"

27 Iul 2017   •   08:28
Hagi l-a taxat pe Becali, după victoria cu APOEL: "Şi de această dată am bătut Steaua! Ei sau patronul lor să înţeleagă asta!"
Sursa foto: FC Viitorul Constanta

Viitorul Constanţa a câştigat meciul tur cu APOEL, scor 1-0, şi merge în Cipru din postură de favorită la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Antrenorul Viitorul, Gheorghe Hagi, a trimis mai multe atacuri la adresa patronului FCSB, Gigi Becali, dar și a formației roș-albastre, după ce a câștigat prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, 1-0 cu APOEL Nicosia.

 

"Patronul Stelei să înțeleagă că noi suntem campionii României! Sunt foarte fericit că am jucat mai bine ca Steaua. Am arătat că suntem campioana României.

Dacă ne uităm la meciurile jucate până acum (n.r. în cupele europene), i-am bătut iar pe Steaua. Ca rezultat, ca atitudine. Şi de această dată am bătut Steaua.

Merităm să fim campioană. Nici nu mai știu care e Steaua. Nu mai înțelegem nimic. Am luptat și am făcut totul mult mai bine decât orice adversar, inclusiv mai bine decât Steaua. Asta ne face mândri!

Până la urmă și Steaua a reușit un rezultat pozitiv. Acum trebuie să construiască victoria la Plzen pentru că are un lot foarte bun", a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Conferinta Gica Hagi

×