x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Harlem Gnohere, remarcat de presa belgiană

Harlem Gnohere, remarcat de presa belgiană

16 Feb 2018   •   17:46
Harlem Gnohere, remarcat de presa belgiană

Fotbalistul francez Harlem Gnohere este remarcat de presa belgiană după ce a marcat golul victoriei lui FCSB în meciul de joi cu Lazio, de la Bucureşti, din turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League (1-0). 

Site-ul radioteleviziunii RTBF îi dedică un articol atacantului supranumit "Bizonul", care a jucat timp de cinci ani la echipe mici din Belgia, ca Virton, Charleroi, Mouscron sau Mons. Francezul "e astăzi unul dintre cei mai prolifici atacanţi din campionatul României. În două sezoane şi jumătate, Harlem Gnohere a înscris aproape cincizeci de goluri, în toate competiţiile, în tricoul celor două mari echipe din Bucureşti, Dinamo şi Steaua (FCSB - n. r.)", scrie site-ul despre jucătorul care pe 21 februarie va împlini 30 de ani. 

Articolul aminteşte că atacantul a marcat în acest sezon de patru ori în Europa League şi de 12 ori în campionat, fiind golgheterul Ligii I, iar aceste evoluţii au atras atenţia a numeroase cluburi. 

În urmă cu câteva zile, Gnohere a declarat pentru ziariştii belgieni din grupul Sudpresse: "Doresc să joc în continuare în Europa. Familia mea locuieşte şi acum la Charleroi, iar dacă aş avea ocazia să mă întorc într-o zi acolo, ar fi ca şi cum m-aş întoarce acasă. Clubul acesta face parte din mine! Îl iubesc atât de mult încât nu aş putea niciodată să joc pentru Standard, de exemplu..." 

Charleroi face un campionat foarte bun şi este pe locul 2, când mai sunt patru etape din sezonul regulat. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Harlem Gnohere