x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Incep calculele

Incep calculele

19 Iun 2006   •   00:00
Incep calculele

As vrea sa vad pe cineva care sa imi spuna ca nu i-a placut Argentina. Nu ar avea cum.

O intrebare: Au jucat sarbii prost sau argentinienii au fost superiori? Eu cred ca, daca o tine in ritmul asta, nu are cine sa bata Argentina. Si cand spun asta imi pare rau de Brazilia. Cat despre Messi, cred ca el este cel mai mare talent din lume la ora actuala.

Ma asteptam ca Olanda sa aiba un meci greu si asa a fost. Au condus cu 2-0 repede, insa Coasta de Fildes a avut si ghinion. Uneori, fotbalul e rau. Ghinion, dar si neputinta in ceea ce priveste Mexicul. Am gresit cand am subestimat Angola. Fara a avea ce pierde, angolezii au pus o piedica unei favorite.

Am mai spus ca imi plac surprizele. Sambata, Portugalia - Iran si Italia - SUA au fost doua meciuri urate pentru mine. Ii vedeam deja pe italieni in semifinale, dar, daca nu bati o echipa ramasa in opt jucatori de camp, nu cred ca se mai poate spune ceva.

In sfarsit a venit si primul succes african la acest Mondial. Totul s-a decis la mijlocul terenului, unde africanii au fost superiori cehilor. Gata, de acum incep calculele. O data cu meciurile din faza a treia se diseca cine pe cine sa evite in optimi. Va fi pasionant, insa sper sa se joace corect.

×
Subiecte în articol: mondial 2006