x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

06 Iul 2006   •   00:00
CONSECINTA. Cotidianul The Sun informeaza ca decizia lui David Beckham de a renunta la banderola de capitan al nationalei Angliei ar putea costa Federatia din Albion 20 de milioane de lire sterline. Conducatorii FA se tem ca ar putea pierde aproximativ 70 de milioane de euro din sponsorizari si vanzarea de produse promotionale, daca mijlocasul lui Real Madrid nu va mai fi capitanul echipei. Forul de la Londra a atins, in 2005, o cifra de afaceri de 200 de milioane de lire sterline.

MEXIC. Presedintele Federatiei mexicane, Alberto de la Torre, a declarat ca selectionerul argentinian Ricardo Lavolpe va renunta la postul sau. "Domnul Lavolpe intentioneaza sa ramana sa antreneze in Europa", a dezvaluit de la Torre. Numit la carma reprezentativei aztece, in octombrie 2002, Lavolpe a avut drept obiectiv calificarea Mexicului in sferturile de finala ale Cupei Mondiale.

CEHIA. Selectionerul Karel Bruckner va ramane in functie si pentru urmatorii doi ani, in pofida eliminarii in primul tur al Cupei Mondiale. "Singurul lucru de care mai avem nevoie este semnarea acordului", a declarat Vlastimil Kostal, membru al Consiliului de Administratie al forului. Bruckner, in varsta de 66 de ani, va conduce o nationala ceha complet remaniata in preliminariile Euro 2008, dupa plecarea anuntata sau probabila a unor jucatori precum Pavel Nedved, Karel Poborsky, Vladimir Smicer si Jan Koller.

×
Subiecte în articol: mondial 2006