x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

02 Iul 2006   •   00:00

Brazilia - Ministrul de Externe, mare microbist


Ministrul brazilian al Afacerilor Externe, Celso Amorim, si-a incheiat mai devreme discutiile din cadrul reuniunii Organizatiei Mondiale a Comertului (OMC), desfasurate ieri, la Geneva, pentru a putea urmari la televizor meciul Franta-Brazilia, din sferturile de finala ale turneului final. Conform AFP, din cauza meciurilor de la CM, reuniunea de la Geneva a fost un fiasco, incheindu-se ieri, desi era programata sa se desfasoare pana in aceasta seara.

Maradona - A refuzat sa stea la tribuna VIP


Fostul mare jucator argentinian, Diego Maraddona, a refuzat vineri sa intre in tribuna VIP a stadionului Olimpic din Berlin, la meciul Germania-Argentina, dupa ce unui membru al anturajului sau i-a fost interzis accesul pentru atitudine agresiva. Pentru meciul Argentinei cu Germania, Maradona a primit patru bilete pentru el si familia sa, insa un al cincilea insotitor nu a avut acces in tribuna.

Monden - Inzaghi, indragostit de o tanara de 18 ani


Atacantul italian Pippo Inzaghi a dat o noua lovitura in plan sentimental, indragostindu-se de Sofia Bruscoli, reprezentanta Italiei la Miss World 2005. In varsta de 18 ani, Sofia Bruscoli este eleva la un liceu de stiinte si, pe langa participarile la diferite concursuri de miss, este o buna patinatoare.

×
Subiecte în articol: mondial 2006