x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

20 Iun 2006   •   00:00

Brazilia - Fred a ramas fara minge

Atacantul brazilian Fred, 22 de ani, autorul celui de-al doilea gol al Braziliei in meciul cu Australia, scor 2-0, a dorit sa pastreze balonul cu care s-a jucat aceasta partida pentru a-l oferi tatalui sau, dar oficialii nu i-au permis acest lucru. Tatal lui Fred l-a insotit pe jucator, cu masina, de la Lyon la Weggis, in Elvetia, unde nationala Braziliei a efectuat un cantonament inainte de CM. El a asistat la toate antrenamentele fiului sau de la inceputul Cupei Mondiale, iar Fred voia sa-i ofere mingea cu autografele colegilor, deoarece in Brazilia, in luna august, se sarbatoreste ziua tatalui.

Deces - A murit sosia lui Ronaldo

Unul dintre cei mai cunoscuti comici din Brazilia, Claudio Bessermann Vianna, care realiza o emisiune de televiziune in care il imita pe Ronaldo, a decedat intr-un hotel din München, in urma unui atac de cord. Comicul brazilian, cunoscut sub numele de scena de Bussunda, realiza impreuna cu partenerul sau Helio de la Pena, care il imita pe Ronaldihno, show-ul tv "Casseta & Planeta", foarte popular in Brazilia. Ronaldo il cunostea pe Bussunda si, potrivit Bild, a fost socat cand a aflat ca celebrul comic brazilian, care il imita de 14 ani, a murit. Bussunda, care urma sa implineasca peste o saptamana 44 de ani, se afla in Germania pentru a asista la Cupa Mondiala.

China - Ultimul Mondial

Cel putin sase chinezi au murit dupa ce si-au petrecut noptile urmarind meciuri de la Cupa Mondiala si consumand bauturi alcoolice. Majoritatea aveau probleme cu tensiunea arteriala sau cardiaca. Cel mai varstnic a fost un barbat de 60 de ani, care a murit la spital, la 14 iunie, el fiind internat de urgenta dupa ce, pe tot parcursul noptii, s-a uitat la meciuri. Cel mai tanar, in varsta de 24 de ani, a murit la 9 iunie, in prima zi a competitiei, dupa ce a baut prea mult intr-un bar din Changsha, alaturi de prieteni.

Coreea de Sud - Liber pentru suporteri

Peste 700.000 de suporteri au urmarit meciul Franta - Coreea de Sud, scor 1-1, in fata ecranelor uriase instalate pe strazile din principalele orase ale tarii. Alte milioane de suporteri au urmarit meciul in casele lor, in ciuda orei tarzii, in Coreea de Sud fiind 4:00 dimineata. Presa coreeana a apreciat drept un success urias egalul smuls Frantei. Pentru a permite fanilor sa se bucure, mai multe firme au decis sa inceapa programul cu o ora intarziere, iar altele au anulat programul de dimineata. Cel putin doua scoli din capitala Seul au dat liber elevilor si profesorilor pentru toata ziua.

×
Subiecte în articol: mondial 2006