x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Israel - România 1-2, în meci amical

Israel - România 1-2, în meci amical

24 Mar 2018   •   22:05
Israel - România 1-2, în meci amical

Selecţionata României a învins cu scorul de 2-1 (0-0) reprezentativa Israelului, într-un meci internaţional amical de fotbal, disputat sâmbătă seara la Netanya.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porți. În minutul 28, Grozav i-a pasat excelent lui Keșeru, în centrul careului, atacantul a preluat, dar a șutat direct în pieptul portarului Harush, aceasta fiind cea mai mare ocazie a României. Portarul Florin Niță a avut tre intervenții salvatoare, menținând scorul egal până la pauză.

În partea a doua, Israel a început mai bine. În minutul 60, după ce Deac a pierdut mingea la marginea careului, Natcho a driblat doi jucători și i-a pasat excelent lui Saba, care l-a lobat pe Niță.

Imediat, Contra i-a băgat pe Chipciu, Stanciu și Mitriță, iar jocul României s-a schimbat. În minutul 64, Stanciu a marcat un gol spectaculos. Mijlocașul a șutat de la 30 de metri, iar mingea s-a dus direct în poarta lui Harush.

Golul victoriei l-a marcat George Țucudean. În minutul 82, Mitriță i-a pasat excelent atacantului, printre patru jucători, iar Țucudean a rămas singur cu Harush, pe care l-a lobat excelent. Până la final, defensiva României s-a descurcat excelent și s-a menținut în avantaj.

AGERPRES

×