x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jose Mourinho negociază preluarea echipei Manchester United

Jose Mourinho negociază preluarea echipei Manchester United

06 Feb 2016   •   20:57
Jose Mourinho negociază preluarea echipei Manchester United

Conducerea lui Machester United şi reprezentanţii antrenorului Jose Mourinho sunt în discuţii avansate pentru ca portughezul să-l înlocuiască pe olandezul Louis Van Gaal la conducerea tehnică a echipei engleze de fotbal, asigură presa britanică.

Mourinho, concediat în luna decembrie de Chelsea, după ce reuşise să-i conducă pe londonezi la câştigarea campionatului Angliei în sezonul trecut, ar urma să o preia pe United în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului lui Van Gaal.

BBC precizează că responsabilii lui United vor să dea, prin aducerea lui Mourinho, o replică pe măsură rivalilor de la Manchester City, care îl vor avea la timonă, din sezonul viitor, pe spaniolul Pep Guardiola, fostul antrenor al lui FC Barcelona şi marele rival al portughezului din perioada în care acesta o antrena pe Real Madrid.

Manchester United continuă să dezamăgească după despărţirea de Sir Alex Ferguson, legendarul său manager, în 2013. Acesta are o părere foarte bună despre Jose Mourinho, pe care l-a şi dorit, de altfel, ca succesor al său la gruparea de pe Old Trafford, însă acest lucru nu a fost posibil la momentul respectiv.
AGERPRES

×