x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maradona, convins că noul selecționer „Tata” Martino va aduce multe victorii Mexicului

Maradona, convins că noul selecționer „Tata” Martino va aduce multe victorii Mexicului

24 Mar 2019   •   15:30
Maradona, convins că noul selecționer „Tata” Martino va aduce multe victorii Mexicului
Sursa foto: Vinod Divakaran

Argentinianul Diego Armando Maradona, antrenorul echipei de fotbal Dorados de Sinaloa din campionatul Mexicului, este convins că Gerardo "Tata" Martino, compatriotul său, va aduce multe satisfacţii naţionalei Mexicului din postura de selecţioner, informează agenţia spaniolă EFE. 

"Foarte bun debut pentru 'Tata' Martino. Sunt sigur că el va aduce mari satisfacţii Mexicului. Sigur, trebuie să cunoască mai mult fotbalul de aici, dar a făcut un meci mare pentru început. Să dai trei goluri cu Chile este o supriză. Îl felicit", a spus Maradona. 

Selecţionata Mexicului a învins reprezentativa Chile cu scorul de 3-1 (0-0), vineri la San Diego (California), într-un meci amical de fotbal, care a marcat şi debutul pe banca tehnică al noului selecţioner, argentinianul Gerardo Martino. 

Toate cele trei goluri ale mexicanilor au fost înscrise în repriza secundă, în decurs de 12 minute, prin Raul Jimenez (min.52 din penalty), Hector Moreno (min.63) şi Hirving Lozano (min.64). 

Maradona a comentat şi prestaţia Argentinei, care a fost învinsă de Venezuela, cu 3-1, tot într-o partidă amicală. Fostul decar al Argentinei consideră că mulţi jucători nu merită să poarte tricoul echipei naţionale. 

"Venezuela este o echipă formată, iar Argentina a intrat pe geam în loc să intre pe uşă. Eu sunt argentinian şi pot să afirm că această echipă nu merită tricoul naţional, pentru că nu are nici cea mai mică idee ce înseamnă", a spus Diego Maradona. 

Selecţionata Venezuelei a dominat Argentina, în ciuda revenirii la echipa naţională a vedetei Lionel Messi după opt luni de absenţă, impunându-se cu scorul de 3-1(2-0), vineri la Madrid. 

Venezuela, locul 32 în clasamentul FIFA, s-a arătat nemiloasă în faţa unei selecţionate "Albiceleste" complet depăşită, înscriind prin Salomon Rondo (min.5), Jhon Murillo (min.4e) si Josef Martinez (min.75), în timp ce golul de onoare al argentinienilor a fost marcat de Lautaro Martinez (min.59). 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: maradona gerardo tata martino