x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maradona îşi doreşte să conducă naţionala Argentinei la CM 2018

Maradona îşi doreşte să conducă naţionala Argentinei la CM 2018

25 Apr 2017   •   11:41
Maradona îşi doreşte să conducă naţionala Argentinei la CM 2018
Sursa foto: Foto: Flickr/Doha Stadium Plus Qatar

Diego Maradona şi-a anunţat interesul pentru a conduce ca antrenor naţionala Argentinei la Cupa Mondială de fotbal 2018 din Rusia, aşa cum a făcut-o la Mondialul sud-african din 2010, relatează EFE. 
''Sunt încă argentinian şi voi muri argentinian. Nu mă propun. Dar antrenorul din mine nu a murit şi parfumul ierbii încă mă atrage ca o femeie frumoasă'', a declarat Maradona la postul de radio Rivadavia. 
Cu Maradona selecţioner la CM 2010, Argentina a ajuns în sferturi de finală, unde a fost eliminată de Germania cu 4-0. 
În ce priveşte negocierile federaţiei argentiniene cu Jorge Sampaoli, Maradona a opinat că nu crede că acesta ar fi soluţia corectă pentru naţionala Albiceleste: ''Cei de la Sevilla nu vor să rup contractul, dar Sampoli este printre candidaţi însă nu cred că este cel potrivit. Se vorbeşte mult de curăţirea selecţionatei argentiniene şi Sampaoli nu are tact şi legături cu jucătorii pentru a reuşi''. 
Fostul selecţioner, Edgardo Bauza, a fost demis pe 10 aprilie, la câteva zile după înfrângerea suferită de Argentina cu Bolivia (0-2), la La Paz, care a lăsat naţionala pe locul 5 în preliminariile sud-americane ale CM 2018

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: maradona argentina CM 2018