x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marcel Raducanu - Primul soc intre titani!

Marcel Raducanu - Primul soc intre titani!

de Marcel Raducanu    |    21 Iun 2006   •   00:00
Marcel Raducanu - Primul soc intre titani!

Sincer, mi-a parut rau intr-un fel pentru Togo. O necunoscuta care a jucat cu tupeu in fata Elvetiei. Africanii au avut un penalty clar si o mare ocazie. In cele din urma, zic eu firesc, au pierdut. Dar niciodata nu se stie ce se intampla daca arbitrul nu ar fi inchis ochii la acel penalty. Era doar 0-1. Am mai spus-o, africanii duc frumos mingea pana spre careu, dar nu o baga in poarta. Poate exceptia sa fie Ghana, insa si ea a ratat enorm cu Cehia.

Si acum cred ca esecul Ucrainei in fata Spaniei a fost un accident. Iar ucrainenii, indiferent ca au jucat cu Arabia Saudita, au dovedit-o. Am vazut goluri superbe si o echipa dezlantuita. Era normal sa reactioneze dupa rusinea cu spaniolii. A mai aparut si Shevcenko cu golul. Posibil sa fie o nuca tare in optimi. In fine, Spania cred ca a luat meciul prea usor. A fost nevoie de inspiratia lui Aragones cu acest Raul care, si cand nu este in forma, te poate scoate din necaz. Ma uit la sapanioli si observ ca nu au nume mari, insa chiar joaca fotbal adevarat.

Astazi sunt doua meciuri amicale: Iran - Angola si Coasta de Fildes - Serbia. Din pacate pentru ele, aceste echipe vor pleca acasa. Urmeaza Portugalia - Mexic, un meci intre doua formatii tehnice, carora nu le place sa se apere. Va fi spectacol si, personal, vad un rezultat egal. Si ajungem la prima disputa intre titani: Olanda - Argentina! Ce meci va fi! Se va sta cu urechile ciulite la ce se intampla intre portughezi si mexicani.

Dortmund, 20 iunie

×
Subiecte în articol: mondial 2006