x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica, gol pentru Steaua! A înscris unicul gol din amicalul cu Sturm Graz

Marica, gol pentru Steaua! A înscris unicul gol din amicalul cu Sturm Graz

29 Ian 2016   •   21:27
Marica, gol pentru Steaua! A înscris unicul gol din amicalul cu Sturm Graz

Steaua Bucureşti, campioana României la fotbal, a învins formaţia austriacă Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Gloria Sports Arena din Belek, într-o partidă amicală din al doilea stagiu de pregătire din Antalya.

Singurul gol a fost marcat de Ciprian Marica (61), cu concursul portarului Esser, în urma unei pase venite de la Sebastian Chitoşcă. Acesta este primul gol marcat de Marica în tricoul Stelei.

Atacantul echipei naţionale a scos şi un penalty (15), după ce a fost faultat în careu de Esser, dar Jugurtha Hamroun a trimis peste poartă din punctul cu var.

Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute, din cauza faptului că arbitrii au ajuns mai târziu la stadion.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a aliniat următoarea echipă: Niţă (Cojocaru, 46) - Râpă, Papp, Varela (căpitan; Momcilovic, 46), Toşca (Bawab, 46) - Sulley, Pintilii (Tudorie, 75) - Enceanu (Chitoşcă, 60), Carp, Hamroun - Marica (Ştefănescu, 75).

Formaţia aflată pe locul 4 în Austria a jucat în formula: Esser - Kayhan, Schoissengeyr, Kamavuaka, Lykogiannis - Offenbacher, Lovric - Schick (Sascha Horvath, 54), Stankovic (Ehrenreich, 69), Klem - Edomwonyi.

Steaua a anunţat pe pagina sa de Facebook că mijlocaşul german Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns joi seara în cantonamentul ''roş-albaştrilor'', iar în cursul zilei de vineri a efectuat un test de efort, precizând că jucătorul ''se pregăteşte să semneze un contract cu clubul''.

Steaua va juca următorul meci amical pe 31 ianuarie, cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, la Regnum Carya Golf & Spa Resort.

Sursa: Agerpres

×