x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi este refăcut şi va juca în partida cu Manchester United, spune Ernesto Valverde

Messi este refăcut şi va juca în partida cu Manchester United, spune Ernesto Valverde

15 Apr 2019   •   22:05
Messi este refăcut şi va juca în partida cu Manchester United, spune Ernesto Valverde

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat luni că atacantul vedetă Lionel Messi este refăcut după lovitura la nas primită pe Old Trafford, în partida tur cu Manchester United din Liga Campionilor, şi că acesta va evolua în meciul retur.

''Messi este bine, s-a refăcut după lovitura la nas primită. Şi-a revenit pe deplin, nu va avea probleme în meciul de marţi seara'', a punctat Valverde.

Referindu-se la accidentarea lui Ousmane Dembele, care a jucat o oră în meciul cu Huesca din La Liga (0-0), tehnicianul nu a dorit să precizeze dacă fotbalistul va începe ca titular sau nu.

''Dembele este în măsură să joace. Nu pot spune însă cât din cele 90 de minute le va putea duce pentru că a avut patru săptămâni fără joc din cauza accidentării'', a menţionat antrenorul.

FC Barcelona, lider în La Liga, va primi marţi seara, pe Camp Nou, pe Manchester United în partida retur din sferturile Ligii Campionilor, după ce în urmă cu o săptămână a câştigat cu 1-0 după autogolul lui Luke Show.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: messi refacut united barcelona