x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu a cucerit un ultim trofeu înainte de a pleca de la Șahtior Donețk

Mircea Lucescu a cucerit un ultim trofeu înainte de a pleca de la Șahtior Donețk

21 Mai 2016   •   20:42
Mircea Lucescu a cucerit un ultim trofeu înainte de a pleca de la Șahtior Donețk

Şahtior Doneţk, condusă pentru ultima oară de pe banca tehnică de antrenorul român Mircea Lucescu, a cucerit Cupa Ucrainei la fotbal, învingând cu scorul de 2-0 formaţia Zoria Lugansk, în finala disputată sâmbătă. 

Două goluri marcate de internaţionalul ucrainean Oleksandr Hladki, în minutele 42 şi 57, le-au fost suficiente ''minerilor'' pentru a intra în posesia trofeului. 

La ceremonia de premiere, jucătorii lui Şahtior au apărut îmbrăcaţi cu tricouri pe care scria ''Mulţumim, Mister!'', în timp ce clubul a reamintit, pe site-ul său oficial că Mircea Lucescu a cucerit, în cei 12 ani petrecuţi la gruparea din Doneţk, opt titluri naţionale, şase Cupe şi şapte Supercupe ale Ucrainei, precum şi ultima ediţie a Cupei UEFA, în 2009. 

Agentul lui Lucescu a admis, în cursul acestei săptămâni, că reputatul tehnician român poartă negocieri cu echipa rusă Zenit Sankt-Petersburg, adăugând că acesta a primit oferte şi din Turcia, unde a mai antrenat formaţiile Galatasaray şi Beşiktaş Istanbul înainte de a veni în Ucraina, în anul 2004. 
 

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: mircea lucescu sahtior donetk