x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu vrea la Galatasaray: "Mi-ar face plăcere să mă întorc la Istanbul"

Mircea Lucescu vrea la Galatasaray: "Mi-ar face plăcere să mă întorc la Istanbul"

13 Iun 2014   •   10:59
Mircea Lucescu vrea la Galatasaray: "Mi-ar face plăcere să mă întorc la Istanbul"

Mircea Lucescu a recunoscut că este interesat să preia echipa turcă de fotbal Galatasaray Istanbul, care s-a despărţit recent de tehnicianul italian Roberto Mancini, însă pentru a putea face acest pas antrenorul român trebuie mai întâi să-şi rezilieze contractul cu actualul său club, Şahtior Doneţk.

'Am în continuare un angajament Şahtior, însă mi-aş dori să o preiau pe Galatasaray. Mi-ar face plăcere să mă întorc la Istanbul, dar mai am încă un an de contract', a declarat Lucescu, potrivit Agerpres.

Antrenorul român a precizat că urmează să aibă o întâlnire decisivă cu patronul lui Şahtior Doneţk, miliardarul Rinat Ahmetov.

'Mă voi întâlni cu preşedintele lui Şahtior, Rinat Ahmetov, pentru a discuta despre viitorul meu şi apoi voi lua o decizie până duminică', a adăugat 'Il Luce'.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Galatasaray între 2000 şi 2002, perioadă în care a reuşit să cucerească Supercupa Europei cu gruparea din Istanbul, pe care a calificat-o în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în sezonul 2000/2001.

Experimentatul managerul român a condus-o pe Galatasaray către titlul de campioană în sezonul următor, însă a fost concediat, deşi a cucerit titlul, reaminteşte site-ul turkish-football.com.

Preşedintele clubului Galatasaray, Unal Aysal, a confirmat informaţiile legate de interesul grupării pe care o conduce faţă tehnicianul român.

'Dacă Lucescu va ajunge la un acord pentru încheierea contractului cu actualul său club, desigur că dorim să-i facem o ofertă', a precizat Aysal.

×
Subiecte în articol: mircea lucescu galatasaray