x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mourinho susține că Chelesea este favorită la titlu în campionatul Angliei

Mourinho susține că Chelesea este favorită la titlu în campionatul Angliei

23 Dec 2016   •   22:40
Mourinho susține că Chelesea este favorită la titlu în campionatul Angliei
Sursa foto: flickr.com

Chelsea este mare favorită la titlu în campionatul de fotbal al Angliei, a estimat Jose Mourinho, antrenorul rivalei Manchester United, cel care a pregătit în două perioade echipa de pe Stamford Bridge, relatează Reuters. 

Neînvinsă în ultimele opt meciuri de campionat după ce a fost zdrobită cu 4-0 pe terenul lui Chelsea, United este pe locul 6, cu 30 de puncte după 17 etape, la 13 puncte de liderul Chelsea, ce are un avans de şase puncte faţă de a doua clasată, Liverpool. 

"Trebuie să fim sinceri şi să spunem că e foarte greu. Nu e doar diferenţa de puncte, e şi filosofia de joc a lui Chelsea", a declarat Mourinho în legătură cu şansele la titlu ale echipei sale. 

"Chelsea înscrie un gol şi câştigă. Se apără mult. Se apără bine... Nu le pasă ce spune şi ce gândeşte lumea. Vor doar să câştige. Şi, din acest motiv, nu-i văd pierzând multe puncte", a spus tehnicianul portughez. 

După trei victorii consecutive, United a ajuns la patru puncte de a patra clasată, Arsenal, dar Mourinho nu a vrut să prezică pe ce loc va încheia echipa sa. 

"Să vedem pe ce loc vom termina. Nu vreau să spun pe locul patru, fiindcă eu cred că putem termina pe o poziţie mai bună. Există însă riscul să nu terminăm în primele patru, deoarece competiţia e atât de acerbă, iar echipele de top au aceleaşi ambiţii pe care le avem şi noi. Aşa că nu vreau să spun locul patru sau trei sau cinci", a afirmat el. 

United o întâlneşte luni acasă pe Sunderland, echipa de pe locul 18.

Agerpres

×