x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu ar putea ajunge la Milan, la schimb cu Cassano!.

Mutu ar putea ajunge la Milan, la schimb cu Cassano!.

21 Mai 2011   •   07:02
Mutu ar putea ajunge la Milan, la schimb cu Cassano!.

Cazut in dizgratia oficialilor Fiorentinei dupa un sezon slab marcat de numeroase scandaluri in care a fost implicat, Adrian Mutu este aproape de un transfer surprinzator, la campioana AC Milan!

Potrivit unei informatii publicata de cotidianul Corriere dello Sport, clubul viola l-ar fi oferit pe atacantul roman formatiei milaneze in schimbul italianului Antonio Cassano, de serviciile caruia este interesat de mai mult timp.

"Cassano in viola si Mutu la Milan. Fiorentina incearca din nou sa il ia pe Antonio Cassano. Jucatorul a mai fost dorit in perioada cand juca la Sampdoria si echipa italiana era dispusa sa il cedeze, dar atunci el nu avea nici cea mai mica intentie sa plece de la Genova. In sezonul viitor, fotbalistul risca sa fie rezerva la Milan si s-ar putea hotari sa plece in alta parte, inaintea Campionatului European de anul viitor. Conform Corriere dello Sport, echipa familiei Della Valle ar fi solicitat serviciile lui Cassano si in schimb l-ar fi oferit pe romanul Adrian Mutu. Un schimb egal intre doi atacanti talentati", noteaza calcionews24.com.

Adrian Mutu joaca la Fiorentina din 2006, iar Cassano este legitimat la AC Milan din ianuarie 2011.

×