x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar e criticat ca face asta, dar el promite ca va continua

Neymar e criticat ca face asta, dar el promite ca va continua

14 Oct 2016   •   11:45
Neymar e criticat ca face asta, dar el promite ca va continua
Sursa foto: FOTO - Captura video

Atacantul brazilian Neymar, adesea criticat pentru driblingurile sale provocatoare, a dat asigurări, joi, că nu intenţionează să "schimbe" maniera de a juca, la o săptămână după ce a avut faţa însângerată de o lovitură brutală cu cotul din partea unui adversar bolivian, informează AFP.Autor al unui gol şi a două pase decisive, joia trecută cu Bolivia (5-0), în preliminariile CM 2018, Neymar a primit o lovitură de cot din partea atacantului Yasmani Duk, care l-a obligat să părăsească terenul de joc cu faţa plină de sânge, fiind lovit la arcadă.

În Spania, maniera sa de a juca i-a adus adesea critici din partea adversarilor, mulţi considerând că jucătorul brazilian provoacă prea mult cu jongleriile sale şi cu gesturile tehnice. "El aşa joacă, fie că place, fie că nu", l-a apărat luna trecută antrenorul Luis Enrique.


"Nu-mi voi schimba stilul. Adversarii trebuie să ştie că atunci când intru pe teren, eu îmi fac jocul şi el este în felul acesta, driblez, înscriu goluri şi creez acţiuni cu coechipierii mei", a declarat jucătorul "Barcei" cu ocazia unui eveniment publicitar.

"Sunt bucuros că joc aşa", a adăugat el.

Suirsa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar dribling