x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Niţă pleacă de la FCSB. Gigi Becali: "Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro"

Niţă pleacă de la FCSB. Gigi Becali: "Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro"

30 Ian 2018   •   12:55
Niţă pleacă de la FCSB. Gigi Becali: "Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro"

Gigi Becali a anuntat că este foarte aproape să îl transfere pe Florin Niţă la un club din străinătate pentru suma de 2 milioane de euro.

Gigi Becali a declarat că echipa la care îl vinde pe Florin Niţă este Sparta Praga, conform gsp.ro. La echipa cehă, Niţă ar putea fi coleg cu alţi doi români: Nicu Stanciu şi Bogdan Vătăjelu. 

"Acum trebuie să căutam un portar pentru că s-ar putea să plece Niță. Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro. Transferul este făcut 90%. Totul poate fi sigur peste o oră-două. Nu spun echipa. Nu prea e un club din Vest.

Vom vedea dacă va pleca. Are 31 de ani și este un transfer bun. Noi îl dăm pe 2 milioane pe Niță și Dinamo vinde cinci jucători pentru 1,5 milioane de euro, dintre care doi sunt căpitani!

Avem în vedere câțiva portari. Vreau să aduc un titular. Mie cel mai mult îmi place de Arlauskis (n.r. portarul lui CFR Cluj). Dacă aș putea să-l aduc pe Arlauskis, va fi titular", a spus Gigi Becali la Pro X.

 

×
Subiecte în articol: gigi becali florin nita