x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international OLANDA - ARGENTINA / Recordul lui Van der Sar

OLANDA - ARGENTINA / Recordul lui Van der Sar

de Dragos Stoica    |    21 Iun 2006   •   00:00
OLANDA  -  ARGENTINA / Recordul lui Van der Sar

Portarul "Portocalei mecanice" va bifa astazi cea de-a 112-a prezenta in echipa nationala, depasindu-l pe Frank de Boer. Chiar daca sunt calificati, olandezii si sud-americanii vor sa faca un meci mare.

Corespondenta din Trier
Portarul "Portocalei mecanice" va bifa astazi cea de-a 112-a prezenta in echipa nationala, depasindu-l pe Frank de Boer. Chiar daca sunt calificati, olandezii si sud-americanii vor sa faca un meci mare.

Olanda - Argentina. Pentru asemenea meciuri a fost inventata Cupa Mondiala. Ambele calificate in optimi, cele doua formatii promit un spectacol total atat in teren, cat si in tribune, unde vor fi prezenti peste 30.000 de olandezi si 20.000 de argentinieni.

PRECAUTIE. Cu sase jucatori pasibili de suspendare, Marco van Basten este tentat sa alcatuiasca o formatie inedita. Mai mult ca sigur, in primul "unsprezece" se vor gasi Cocu si Heitinga, ambii accidentati in cursul saptamanii trecute. "Cred ca menajarea unor jucatori care au cartonase ar fi cea mai inteligenta solutie, dar decizia o va lua antrenorul", a spus capitanul Edwin van der Sar, care azi va deveni recordmanul selectiilor in nationala Olandei. "Sunt fericit cu ceea ce am reali-zat pana acum, dar o performanta cu echipa nationala ar fi ceva fabulos", a mai zis portarul.

SURPRIZA. Daca prestatiile de exceptie ale lui Juan Riquelme erau deja cunoscute si asteptate, Argentina a mai castigat un fotbalist la acest turneu final. Maximiliano Rodriguez a impresionat in partida cu Serbia, marcand doua goluri superbe. "Sunt constient de ce sunt in stare pe teren si toata cariera am sperat sa joc cat mai bine pentru a ajunge la nationala", a declarat jucatorul, care a adaugat ca nu se pune problema ca echipa sa sa se menajeze contra Olandei.

×
Subiecte în articol: mondial 2006