x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Președintele Barcelonei îl dorește pe Griezmann

Președintele Barcelonei îl dorește pe Griezmann

05 Iul 2019   •   21:45
Președintele Barcelonei îl dorește pe Griezmann

FC Barcelona este interesată de serviciile atacantului francez Antoine Griezmann, a confirmat vineri preşedintele clubului blaugrana, Josep Maria Bartomeu, scrie AFP.

El a menţionat că a avut loc o întâlnire cu oficialii lui Atletico Madrid, gruparea unde evoluează francezul, pentru a încerca să negocieze un transfer al acestuia fără a plăti clauza de reziliere de 120 milioane euro.

''Ieri am avut o întâlnire. Oscar Grau, directorul nostru general, s-a întâlnit la Madrid cu Miguel Angel Gil (director general Atletico) şi am încercat să aflăm dacă există o astfel de posibilitate privind transferul'', a spus Bartomeu într-o conferinţă de presă susţinută pe Camp Nou.

"Există deci un interes, de aceea ne-am întâlnit", a adăugat el.

În vârstă de 28 ani, Antoine Griezmann evoluează din 2014 la Atletico Madrid, grupare alături de care a cucerit trofeul Europa League şi Supercupa Europei, ambele în 2018. 

Pe de altă parte, referindu-se la fosta vedetă a catalanilor, brazilianul Neymar, Bartomeu a spus că ştie că acesta vrea să părăsească PSG pentru a reveni în La Liga, însă a menţionat că oficialii formaţiei pariziene nu vor să-l vândă.

"Ştim ca Neymar vrea să plece de la PSG, dar mai ştim şi că PSG nu vrea să-i dea drumul, deci nu putem vorbi de o aducere a brazilianului'', a punctat preşedintele Barcei.

AGERPRES

×