x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sparta Praga - Steaua: 1-1. Calificarea se joaca la Bucuresti

Sparta Praga - Steaua: 1-1. Calificarea se joaca la Bucuresti

26 Iul 2016   •   20:26
Sparta Praga - Steaua: 1-1. Calificarea se joaca la Bucuresti
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

UPDATE 3 - Pentru Sparta a marcat Josef Sural (35), în urma unui corner, în timp ce golul Stelei a fost reuşit de Nicolae Stanciu (75), din lovitură liberă de la circa 24 de metri. Stanciu a fost cel mai bun jucător al ''roş-albaştrilor'', el având şi alte ocazii de gol şi provocând trei cartonaşe galbene în rândul cehilor.

Steaua a început cu o mare ocazie a lui Stanciu (4), dar portarul Bicik a apărat mingea trimisă că capul de decarul stelist. Sparta a replicat imediat şi Niţă a reţinut balonul expediat de Dockal (4). Pintilii şi-a încercat şansa de la distanţă (6), iar Steaua a continuat să aibă un joc de posesie şi să caute drumul spre poarta cehilor.

Lafata a creat pericol în careul vicecampioanei României, dar a reluat pe lângă în primă instanţă (25), dar apoi Niţă a avut o intervenţie providenţială (30), la şutul atacantului ceh din 6 metri.

Până la finalul primei reprize, Steaua a mai avut doar o ocazie notabilă, o minge trimisă de Stanciu (31), apărată de Bicik.

Sparta a dominat destul de autoritar ultimul sfert al primei reprize, ratând prin Sural (33), care a tras din careu, dar Niţă a fost la post şi a respins, şi prin Konate (40), care a tras pe lângă poartă. Sural a deschis scorul cu capul, după un corner executat de Dockal (35).

Golul cehilor a fost precedat de o fază controversată în careul gazdelor, când Konate l-a placat pe Momcilovic (32), dar arbitrul nu a acordat penalty-ul cuvenit.

La reluare, Golubovic a fost aproape de egalare, dar a trimis în plasa laterală la centrarea lui Aganovic (49). Stanciu a avut şi el o şansă bună (65), dar a tras pe direcţia portarului, care a respins.

Fatai, atacant cu cetăţenie nigeriană şi română care a jucat la Astra Giurgiu, a expediat un şut peste poarta Stelei.

În cele din urmă, perioada bună a Stelei a fost concretizată în minutul 75, când Stanciu a marcat din lovitură liberă de la 25 de metri.

Sparta a revenit în atac şi Costa (83) a trimis cu capul imprecis, din poziţie bună, în urma unui corner.

Steaua a obţinut o remiză importantă în perspectiva partidei revanşă, de la Bucureşti, care va avea loc în data de 3 august, pe Arena Naţională.

Sparta Praga - Steaua Bucureşti 1-1 (1-0)
Au marcat: Josef Sural (35), respectiv Nicolae Stanciu (75).
Praga, Stadion Letna: 15.000 spectatori
Liga Campionilor - turul al treilea preliminar (prima manşă)

Au evoluat echipele:
Sparta: 35. David Bicik - 25. Mario Holek, 5. Jakub Brabec, 3. Michal Kadlec - 28. Ondrej Zahustel (26. Costa, 80), 9. Borek Dockal, 14. Martin Frydek, 17. Ales Cermak (8. Marek Matejovsky, 63), 18. Tiémoko Konaté - 23. Josef Sural (7. Kehinde Fatai, 59), 21. David Lafata (căpitan). Antrenor: Zdenek Scasny.
Rezerve: 33. Tomas Koubek - 2. Ondrej Mazuch, 11. Lukas Marecek, 30. Lukas Julis.
Steaua: 1. Florin Niţă - 44. Gabriel Enache, 4. Gabriel Tamaş, 13. Alin Toşca, 15. Marko Momcilovic - 6. Mihai Pintilii (căpitan), 20. Vlad Achim (24. Dan Popescu, 89) - 10. Nicolae Stanciu, 14. Bojan Golubovic, 19. Adnan Aganovic (11. Muniru Sulley, 62) - 9. Alexandru Tudorie (77. Adrian Popa, 55). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Rezerve: 12. Valentin Cojocaru - 2. Gabriel Simion, 16. Robert Vîlceanu, 17. Mario Mihai.

Arbitru: Daniel Siebert; arbitri asistenţi: Jan Seidel, Marco Achmuller; arbitru de rezervă: Benjamin Cortus (toţi din Germania)
Cartonaşe galbene: Stanciu (19), Aganovic (43), Tamaş (52), Pintilii (55), Matejovsky (66), Zahustel (71), Frydek (74), Kadlec (88), Enache (90+4).

UPDATE 2 - Echipa cehă Sparta Praga şi Steaua Bucureşti sunt la egalitate, 1-1, din min. 75 al partidei care are loc marţi seara pe Stadionul Letna, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Josef Sural a deschis scorul în min. 35, iar Nicolae Stanciu a egalat în min. 75 din lovitură liberă.

UPDATE - Echipa cehă Sparta Praga o conduce pe Steaua Bucureşti cu scorul de 1-0, la pauza partidei care are loc marţi seara pe Stadionul Letna, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Josef Sural a deschis scorul în min. 35.

Sursa: Agerpres

Stirea initiala - Steaua va juca în această seară, de la ora 21:00, prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, contra Spartei Praga. Echipele de start:

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Achim - Aganovici, Stanciu, Tudorie - Golubovici
Rezerve: Cojocaru, Simion, Muniru, Vâlceanu, Mihai, D. Popescu, Ad.Popa

Sparta: Blick - Holek, Brabec, Kadlek - Zahustel, Dockal, Frydek, Cermak, Konate - Sural, Lafata
Rezerve: Koubek, Mazuch, Matejovsky, Fatai, Chvatal, Costa Julis
Absenți: Vacha (accidentat)
Antrenor: Zdenek Scasny

 

×
Subiecte în articol: Sparta Praga - Steaua Bucuresti steaua