x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international STEAUA-VILLARREAL. Antrenorul a făcut anunţul: „Băgăm rezervele”

STEAUA-VILLARREAL. Antrenorul a făcut anunţul: „Băgăm rezervele”

28 Sep 2016   •   23:10
STEAUA-VILLARREAL. Antrenorul a făcut anunţul: „Băgăm rezervele”

STEAUA-VILLARREAL. Antrenorul echipei de fotbal Villarreal CF, Fran Escriba, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să fie atenţi, precizând că este conştient de faptul că Steaua va pune probleme în partida directă de joi seara din cadrul grupei L a Europa League.

"Am văzut destul de multe meciuri ale Stelei, sunt conştient de faptul că întâlnim o echipă foarte puternică, cu jucători internaţionali. De aceea consider că vom avea o misiune dificilă, sunt conştient că Steaua ne va pune probleme. În plus, după înfrângerea de la Ankara ei vor forţa un rezultat bun împotriva noastră. Trebuie să fim atenţi pentru că Steaua are jucători buni, de viteză, iar dacă le dăm şansa să înscrie atunci cu siguranţă o vor face şi vor transforma partida într-una extrem de dificilă pentru noi. Chiar dacă voi folosi mâine jucători care au evoluat mai puţin în campionat asta nu înseamnă că nu vom alinia o echipă valoroasă care îşi doreşte să câştige cele trei puncte. Un egal ar fi bun în ideea în care ar fi dificil să obţinem o victorie. Dar eu nu pornesc niciodată cu acest gând, ci doar cu gândul să câştigăm", a spus Escriba.

Tehnicianul spaniol a remarcat câţiva dintre jucătorii stelişti, dar susţine că Steaua impresionează prin forţa grupului şi nu prin individualităţi. "Eu prefer să mă uit la un colectiv, nu la un jucător anume. Bineînţeles că îl ştiu pe Tamaş, care a jucat în Spania, pe Toşca, Popa sau Boldrin. Dar Steaua, la fel ca Villarreal, este o echipă care impresionează prin forţa grupului şi nu prin individualităţi. De aceea cred că ne poate pune probleme", a adăugat el.

Fran Escriba a menţionat că Europa League este o competiţie foarte importantă pentru formaţia sa. "E foarte important că am reuşit să îi recuperăm pe jucătorii accidentaţi, pentru că în play-off-ul Ligii Campionilor am jucat cu mulţi de la echipa a doua. Acum avem toţi jucătorii valizi şi e mai uşor să aleg o echipă competitivă. Pentru noi este foarte greu să câştigăm campionatul în Spania şi tocmai de aceea luăm foarte în serios această competiţie. Ne dorim să ne calificăm mai departe şi să ajungem în fazele finale ale Europa League", a afirmat Escriba.

Echipa spaniolă Villarreal CF întâlneşte joi, de la ora 20,00, pe Arena Nnaţională din Bucureşti, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a doua a grupei L a Europa League. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: STEAUA-VILLARREAL Fran Escriba