x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Toti asteapta pe Brazilia

Toti asteapta pe Brazilia

de Marcel Raducanu    |    13 Iun 2006   •   00:00

DRIBLINGURI
Am asteptat meciul de debut al Olandei si cu gandul la faptul ca trupa lui van Basten va fi adversara tricolorilor in preliminariile campionatului european. Olandezii s-au impus la pas, sarbii nelasand impresia ca pot produce vreo surpriza.
DRIBLINGURI
Am asteptat meciul de debut al Olandei si cu gandul la faptul ca trupa lui van Basten va fi adversara tricolorilor in preliminariile campionatului european. Olandezii s-au impus la pas, sarbii nelasand impresia ca pot produce vreo surpriza.

Mi-a placut foarte mult acest Robben, un atacant greu de tinut. Din pacate, repriza a doua m-a dezamagit, dar de vina a fost si caldura. Revenind la olandezi, tricolorii nu trebuie sa se teama. Daca o vor face, probabil ca vor pati ca in trecuta campanie. Au valori, dar si noi avem. Trebuie sa scapam de mentalitatea asta paguboasa si sa incepem sa mai invingem si marile echipe.

Al doilea meci de duminica a aratat o echipa, Mexicul, foarte sigura pe ea. A jucat in viteza si foarte tehnic. Va arata multe la acest Mondial. Este adevarat ca au si profitat de unele ezitari ale iranienilor, dar per total au castigat pe merit. In schimb, m-a dezamagit total Portugalia - Angola. Nu pot spune decat ca a fost urat. Aici as vrea sa punctez ceva: pana acum, nu pot spune de nici un meci ca s-a jucat in acelasi ritm toate cele 90 de minute. Dar sa nu anticipez, suntem abia la inceput.

Din partidele de astazi, astept debutul Frantei dar mai ales al Braziliei, care au avut numai la antrenamente 20.000 de oameni. Aici toata lumea asteapta sa-i vada pe brazilieni. Personal, sunt suporterul lor si sunt convins ca nu are cine sa bata aceasta echipa. Dintre toti, un singur exemplu vreau sa dau, pe Ronaldinho. El nu este de-al nostru, nu pare ca face parte din lumea noastra, ci din alta galaxie. Brazilienii inca petrec, iar pe Ronaldo, conform presei germane, l-au luat la 6 dimineata din discoteca. Va dati seama ce incredere au in ei. Despre Franta si Elvetia cred ca va fi o partida echilibrata. Elvetienii au un antrenor foarte bun, l-am cunoscut pesonal. Parerea mea este ca francezii trebuie sa se teama. Va depinde mult si forma de moment ale lui Zidane sau Henry. Posibil ca Togo sa produca o surpriza in fata Coreei de Sud, dar, totusi, asiaticii sunt favoriti, mai ales ca africanii si-au pierdut si antrenorul.
  • Dortmund, 12 iunie
  • ×
    Subiecte în articol: mondial 2006