x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transfer surpriză în Europa: un star a plecat de la Barcelona! Va fi coleg cu un român la noua sa echipă!

Transfer surpriză în Europa: un star a plecat de la Barcelona! Va fi coleg cu un român la noua sa echipă!

08 Sep 2017   •   13:06
Transfer surpriză în Europa: un star a plecat de la Barcelona! Va fi coleg cu un român la noua sa echipă!

După ce l-a pierdut pe Neymar, transferat pentru o sumă record la Paris Saint-Germain, Barcelona s-a mai despărțit în aceste zile de un jucător important din lot. Ieșit din planurile lui Ernesto Valverde, mijlocașul turc Arda Turan va evolua în sezonul viitor la Galatasaray.

Catalanii de la Mundo Deportivo scriu azi că Arda Turan, care mai are trei ani de contract cu Barcelona, va juca în următoarele două sezoane, împrumut, la Galatasaray. Mutarea căpitanului naționalei Turciei la Galata se produce pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, azi fiind ultima zi de mercato în Turcia.

Turan a fost transferat în 2011 de Atletico Madrid, pentru 13 milioane de euro, de la Galatasary, iar în 2015 a ajuns la Barcelona, pentru 34 de milioane de euro.

În două sezoane petrecute pe Nou Camp, Arda Turan a luat 4 trofee cu Barcelona: titlul în La Liga (2016), două Cupe ale Spaniei (2016, 2017) și Supercupa Spaniei (2016).

 

 

×
Subiecte în articol: barcelona arda turan