x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ucraina - Blohin s-a facut de ras

Ucraina - Blohin s-a facut de ras

de Delia Gomoescu    |    01 Iul 2006   •   00:00
Ucraina - Blohin s-a facut de ras

"Totti? E problema lui Trapattoni." Asa a raspuns selectionerul Ucrainei, intrebat fiind de ziaristi daca in opinia sa italianul ar fi urmat sa fie titularizat in partida disputata aseara, dupa inchiderea acestei editii.

Antrenorul nationalei Ucrainei habar n-are cine e omologul sau de pe banca Italiei. Oleg Blohin crede ca "squadra azzurra", adversara din sferturile de finala ale Cupei Mondiale, este pregatita in continuare de Giovanni Trapattoni, desi tehnicia-nul italian nu mai ocupa acest post de mai bine de doi ani.

Inaintea partidei Italia - Ucraina, disputata aseara la Hamburg, Blohin i-a lasat cu gura cascata pe ziaristii prezenti la conferinta de presa. Intrebat daca, dupa parerea sa, Francesco Totti va figura printre titularii Italiei, ucraineanul a raspuns nonsalant: "Nu este problema mea, ci a lui Trapattoni". Apoi a incercat sa dreaga busuiocul: "Scuze, voiam sa spun Lippi. M-am incurcat pentru ca amandoi sunt mari antrenori". Cotidianul Bild nu a inghitit insa explicatia tehnicianului: "Ce se intampla cu Blohin? Se pare ca nu este prea bine informat in privinta adversarului din sferturi. Chiar si el ar trebui sa fi aflat ca de doi ani Trapattoni nu mai este selectionerul Italiei. Este cea mai penibila declaratie a unui antrenor la CM".

SCHIMBARE. Trapattoni a parasit banca tehnica a "azzurrilor" dupa participarea sub asteptari de la Euro 2004, fiind in prezent antrenor al echipei austriece Red Bull Salzburg, dupa ce a mai trecut pe la Benfica Lisabona si VfB Stuttgart. In locul sau a fost instalat Lippi.

×
Subiecte în articol: mondial 2006