x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie cu emoții pentru FCSB, în prima manșă a dublei cu Shakhter Karagandy

Victorie cu emoții pentru FCSB, în prima manșă a dublei cu Shakhter Karagandy

23 Iul 2021   •   08:04
Victorie cu emoții pentru FCSB, în prima manșă a dublei cu Shakhter Karagandy

FCSB a câștigat la limită, joi, primul meci al dublei manșe cu FC Shakhter Karagandy, din Kazakhstan, scor final 1-0, contând pentru turul doi al Conference League. Golul bucureștenilor a fost marcat de Andrei Cordea, aflat la prima sa reușită în tricoul roș-albastru.

Florin Tănase a ridicat pentru prima dată în picioare asistența de pe Arena Națională, cu un șut din voleu, parat spectaculos de portarul advers.

FCSB a continuat ofensiva la poarta lui Shatskly, Ovidiu Popescu șutând aproape de vinclu, în minutul 29.

Singurul gol al meciului a fost reușit în minutul 38, tot cu un șut de la distanță, opera lui Andrei Cordea, care a marcat astfel primul său gol pentru FCSB.

Cordea a fost la un pas de dublă, după revenirea de la cabine, șutul său din minutul 52 nimerind plasa laterală.

Încurajat de reușitele sale, Cordea șutează din nou, peste două minute, execuția sa deviată fiind respinsă cu vârful degetelor de Shatskly.

Prima mare ocazie a oaspeților a fost consemnată în minutul 60, când Andrei Vlad a respins cu o paradă spectaculoasă șutul lui Omirtayev.

Minutul 71 a coincis cu revenirea în teren a lui Florinel Coman, după 4 luni de absență.

Oapseții au dat mari emoții fanilor lui FCSB, când în minutul 86, Vlad a fost pus în postura de a salva din nou un gol imininent, respingând cu o paradă de efect mingea venită din piciorul lui Tattybaev.

Rezultat final 1-0, unul destul de fragil, în perspectiva unei deplasări grele în Kazakhstan, pentru returul de joia viitoare, când se va decide echipa calificată în turul 3.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB