x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international VIDEO - O tragedie în fotbalul sud-american a fost evitată în ultima clipă

VIDEO - O tragedie în fotbalul sud-american a fost evitată în ultima clipă

24 Mar 2017   •   11:45
VIDEO - O tragedie în fotbalul sud-american a fost evitată în ultima clipă

O nouă tragedie în fotbalul sud-american a fost evitată în ultimul moment, după ce uşa avionului care transporta echipa argentiniană Racing Club s-a deschis în timpul decolării, informează AFP. Fotbaliştii formaţiei de la periferia capitalei argentiniene Buenos Aires se întorceau acasă după partida disputată în deplasare cu echipa Belgrano. În timpul decolării, uşa micului avion cu elice care îi transporta s-a deschis, iar jucătorii au intrat în panică şi au început să ţipe, alertându-l pe pilot care a reuşit să oprească aparatul. 

Incidentul s-a produs duminică, însă a fost dezvăluit abia joi, după ce o înregistrare video a fost difuzată de unul dintre pasageri. 

Lumea fotbalului sud-american a fost îndoliată în noiembrie 2016, după prăbuşirea avionului charter care transporta echipa braziliană Chapecoense către Medellin (Columbia), unde urma să dispute prima manşă a finalei competiţiei Copa Sudamericana. 

În acea tragedie şi-au pierdut viaţa 71 dintre cei 77 de pasageri ai aeronavei companiei boliviene LaMia, între care şi 19 fotbalişti de la Chapecoense, amintește Agerpres.

×
Subiecte în articol: fotbal avion