x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Viitorul sună confuz! Un club din Anglia a crezut că a transferat un jucător de la Hagi, dar altul era Viitorul

Viitorul sună confuz! Un club din Anglia a crezut că a transferat un jucător de la Hagi, dar altul era Viitorul

01 Sep 2016   •   19:05
Viitorul sună confuz! Un club din Anglia a crezut că a transferat un jucător de la Hagi, dar altul era Viitorul
Sursa foto: AFC Bournemouth

"Suntem fericiti sa va anuntam finalizarea transferului lui Mihai Dobre de la FC Viitorul Constanta, de la Viitorul, care e antrenata de fostul star al lui Real Madrid si Barcelona, Gheorghe Hagi", scriau englezii de la Bournemouth pe pagina oficiala a clubului.

Doar că  Mihai Dobre, jucatorul cumparat de echipa din Premiere League, a fost achizitionat de la Viitorul, insa nu de la echipa lui Gica Hagi, asa cum anunta site-ul oficial al clubului, ci de la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, potrivit sport.ro.

Dobre va face parte din echipa U21 a clubului, urmand a intra in planurile echipei mari daca antrenorul va avea nevoie de el.

Acesta este international de tineret si abia ce a implinit 18 ani, in urma cudoua zile, fiind vazut ca un mare talent de catre englezi.


Incheiata aseara, perioada de transferuri a inregistrat mai multe mutari in Liga I. Steaua i-a luat pe Moke, Stancioiu si Jakolis iar Dinamo pe Nistor, in cele mai spectaculoase transferuri pe ultima suta de metri.

×