x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Vlad Chiricheş a debutat la SSC Napoli, noua sa echipă de club

Vlad Chiricheş a debutat la SSC Napoli, noua sa echipă de club

09 Aug 2015   •   13:19
Vlad Chiricheş a debutat la SSC Napoli, noua sa echipă de club

Internaţionalul român Vlad Chiricheş a debutat sâmbătă la noua sa echipă, SSC Napoli, la care s-a transferat în această vară de la formaţia engleză Tottenham Hotspur, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane.

Chiricheş a fost titular la SSC Napoli în amicalul cu FC Porto şi a rămas pe teren până la finalul acestui joc, disputat pe stadionul "Dragao" al echipei portugheze şi încheiat la egalitate, 0-0. Românul a dat siguranţă apărării grupării italiene prin evoluţia sa bună, evidenţiată şi de presa sportivă din Italia.

În vârstă de 25 ani, Vlad Chiricheş a mai jucat în cursul carierei sale la Internaţional Curtea de Argeş (2008-2010), Pandurii Târgu Jiu (2010-2012) şi Steaua Bucureşti (2012-2013), transferându-se în august 2013 la Tottenham, în schimbul sumei de 9,5 milioane euro. El a acumulat până în prezent 32 de selecţii în reprezentativa României.

Potrivit ziarelor britanice şi italiene, SSC Napoli a plătit 5 milioane euro clubului londonez pentru a-şi asigura serviciile fundaşului român.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: vlad chiriches napoli