x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marin Condescu pleacă de la Pandurii

Marin Condescu pleacă de la Pandurii

de Gabriela Mladin    |    19 Ian 2014   •   15:26
Marin Condescu pleacă de la Pandurii

Preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a anunţat că-şi dă demisia din funcţie, din motive personale. Luni, urmează să se prezinte la Federaţia de Fotbal cu cererea scrisă. Echipa va fi preluată de Eugen Pîrvulescu.

Marin Condescu a anunţat duminică faptul că se va retrage din Consiliul de Administraţie de la Pandurii. Acesta spune că cei din sindicat i-ar fi reproşat faptul că s-a implicat prea mult în activitatea sportivă, neglijând munca de sindicalist: "Colegii mei din sindicate mi-au reproşat pe bună dreptate că în ultimul an am neglijat activitatea sindicală şi m-am implicat mai mult în partea sportivă. Sindicatele rămân lângă echipă, dar reprezentantul nostru în Consiliul de Administraţie va fi Eugen Pârvulescu. Eu rămân reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor”, a spus Condescu pentru un ziar local.

Surse din rândul echipei de fotbal susţin că acţionarii de la Clubul de fotbal i-ar fi cerut, de fapt, demisia. Acţionarii doresc să-şi lămurească mai întâi problemele penale, ştiindu-se că este anchetat într-un dosar de spălare de bani.

Condescu susţine că la club se va face un audit pentru a se vedea exact situaţia pe care o lasă.

×
Subiecte în articol: marin condescu panduri demisie