x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mesaje "fierbinti" pentru Adrian Mutu

Mesaje "fierbinti" pentru Adrian Mutu

14 Feb 2004   •   00:00

Pe site-ul lui Adrian Mutu, fetele ii fac declaratii de dragoste jucatorului lui Chelsea. Unele, mai visatoare, ii trimit si numerele de telefon in speranta ca liderul echipei nationale le va suna intr-o buna zi.

Atacantul lui Chelsea este, alaturi de Cristi Chivu, unul dintre cei mai ravniti romani. Celebritatea, banii si faptul ca joaca fotbal la cel mai inalt nivel sunt "ingredientele" necesare pentru a cuceri femeile, indiferent de varsta acestora. Adrian Mutu se incadreaza perfect in aceasta descriere si, cum aventurile sale au fost numeroase, fetele spera ca intr-o zi "Briliantul" va avea ochi si pentru ele.

SITE. Accesand pe Internet site-ul www.adrianmutu. as.ro ai surpriza sa gasesti la rubrica mesaje nenumarate ganduri ale fanilor din intreaga lume, majoritatea covarsitoare, fiind constituita din reprezentante ale sexului frumos. Lui Mutu i se scrie din Anglia, Olanda, Suedia, Danemarca, Statele Unite sau chiar din Nigeria.

PROPUNERI. I se cer tricouri, i se solicita ajutorul financiar, dar cel mai des i se lasa numere de telefon mobil sau i se trimit mesaje "fierbinti". O romanca plecata in Anglia il intreaba daca o poate angaja ca menajera. Un elev din Kent a propus o tema la scoala avandu-l ca subiect pe Mutu! Sunt cateva mesaje trimise si de homosexuali, unul chiar din Franta!

SFATURI. Tumultoasa viata amoroasa a lui Adi este comentata in fel si chip de fetele care i-au umplut site-ul de mesaje. Bucuria se poate lesne distinge printre randurile scrise atunci cand Mutu s-a despartit de Moran Atias. Cateva oftaturi se aud parca din mesaje cand vine vorba de noua cucerire a internationalului roman, Kitty Cepraga. "Esti un adevarat macho. Nici o femeie nu te merita" este mesajul cel mai potrivit pentru a fi ales ca o concluzie.

DRIBLEUR. Pe langa imaginea de playboy emancipat, cu insertii din Nichita Stanescu sau Dostoievski in vocabular, Mutu are si o reputat ie de cuceritor. Inca de pe vremea in care evolua la FC Arges, Adrian a avut un mare succes la femei, el neramanand prea mult fidel vreuneia. Sunt deja cunoscute relatiile sau aventurile sale de o noapte cu manechinul Anca Nicolae, cu Cosmina Pasarin, cu Diana Cordeanu sau cu prezentatoarea MTV Diana Munteanu.
Pana si casnicia lui Adi cu Alexandra a fost un esec total, dupa doi ani, cei doi despa rtindu-se dupa un enorm scandal. Dupa transferul la Chelsea, Mutu s-a afisat cu israelianca Moran Atias, pentru ca, in aceste zile, sa se simta indragostit pana peste cap de blonda Kitty Cepraga. Cunoscandu-i firea nestatornica, admiratoarele lui Adi asteapta sa se plictiseasca de ultima cucerire si sa porneasca din nou la "vanatoare". Speranta moare ultima si nu se stie de unde sare iepurele.
PAUL ANDONE


Cateva dintre mesajele trimise de admiratoare "Te rog, continua sa pozezi pentru prima pagina a revistelor, daca se poate, fara camasa! Am facut click pe unele dintre pozele tale si am strigat in gura mare de cel putin cateva ori: "Damn! He’s hot!"
Monica, California

"Esti beton, esti cel mai tare fotbalist si tine-o tot asa. Esti super, esti o bombonica foarte dulce ce a-si gusta-o zi de zi, noapte de noapte"
Amelia

"Ai un fundulet irezistibil! Dar am si eu unul mult mai irezistibil. Ne potrivim de minune. Nu vrei sa le comparam?"
Cristina, Buzau

"Moran si Alexandra sunt doua fraiere, care nu stiu sa pretuiasca un barbat adevarat ca tine. Esti cel mai frumos om de pe Terra"
Georgiana, Bucuresti

"Stau treaza pana la 3 dimineata, ma uit la golurile tale si mi te inchipui dezbracat!" Maria Bailey, Chesterfield

"Esti cel mai tare, tine-o tot asa! Daca afla sotul meu ca ti-am dat mesaj, ma omoara!"
Ella, Bucuresti

"Ma intrigi. Vreau sa te intalnesc"
Kelly Magruder, Manhattan

"Esti cel mai bun fotbalist, cel mai cool si sexy barbat. Tine-o tot asa, dulceata!"
Dana, Alba-Iulia

"As dori sa-mi trimiti o poza cu autograf pentru a-mi personaliza un puiut de perna"
Alina, Cluj

×
Subiecte în articol: sport mutu mesaje