x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM-2018 Fara suporteri recalcitranti in Rusia!

CM-2018 Fara suporteri recalcitranti in Rusia!

13 Iun 2018   •   14:14
CM-2018 Fara suporteri recalcitranti in Rusia!
Sursa foto: Mikhail Shapaev

Pe durata Campionatului mondial de fotbal, in Rusia vor functiona o serie de noi reguli menite, potrivit organizatorilor, sa sporeasca gradul de securitate al fanilor. Astfel, in zilele in care au fost programate meciuri va fi restrictionata vanzarea bauturilor alcoolice.In plus, autoritatile vor controla preturile de cazare in hoteluri.

 

Ceea ce ii ingrijoreaza pe organizatorii CM-2018 sunt grupurile de suporteri recalcitranti, dornici nu atat sa urmareasca meciurile propriu-zise, cat sa se ia la bataie cu fanii adevarati ai sportului cu balonul rotund. Pentru a preveni astfel de incidente, organele de ordine au dreptul de a interzice intrarea in Rusia a oricui microbist care figureaza in baza de date a Interpolului sau in cele ale federatiilor nationale de fotbal.

In plus, toti suporterii straini sunt obligati ca, in decurs de 24 de ordine, sa se prezinte la punctele regionale ale MAI rus pentru a fi luat in evidenta. Exceptie fac persoanele care si-au rezervat camere la hotel, in pensiuni, case de odihna sau campinguri.

 

 

×