x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Australienii au nevoie de "curaj" împotriva Franţei

Cupa Mondiala 2018: Australienii au nevoie de "curaj" împotriva Franţei

15 Iun 2018   •   18:03
Cupa Mondiala 2018: Australienii au nevoie de "curaj" împotriva Franţei

"Vom avea nevoie de multă disciplină în jocul nostru şi să avem curajul să credem", a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Australiei, Bert van Marwijk, cu o zi înaintea meciului cu Franţa, din Grupa C a Cupei Mondiale 2018.

 

"Nu voi vorbi de tactică împotriva Franţei. Ştim că e una dintre cele mai puternice naţionale din lume, un adversar care poate deveni campion mondial. Cum am mai spus-o deja, nu întotdeauna cei mai buni jucători câştigă trofee", a estimat tehnicianul, invocând forţa colectivă a echipei sale.

"Va trebui să fim o echipă frumoasă mai mult decât nişte individualităţi, o echipă compacte, asta va fi cheia ca să obţinem un rezultat bun mâine", a spus atacantul australian Mathew Leckie.

"Evident, luaţi fiecare în parte, jucătorii francezi evoluează la cele mai mai cluburi din lume, iar pe hârtie echipa lor este mai bună decât a noastră", a recunoscut jucătorul Herthei Berlin.

Meciul Australia - Franţa are loc sâmbătă în oraşul Kazan. Obiectivul lui Bert van Marwijk este ca echipa lui "să treacă de primul tur". Din Grupa C mai fac parte Peru şi Danemarca. AGERPRES

×